20 Ekim 2009 Salı

PANDİSPANYA

4 TANE YUMURTA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1 SU BARDAĞI UN
1 SU BARDAĞI NİŞASTA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 PAKET VANİLYA
1 TANE PUDİNK
YAPILIŞI
YUMURTA VE ŞEKERİ BİR GÜZEL MİKSERLE ÇIRPALIM SONRA UN NİŞASTA KABARTMA TOZU VE VANİLYA KAT BİR GÜZEL KARIŞTIR YAĞLANMIŞ TEPSİYE BOŞALT VE 16O DERECE ISINMIŞ FIRINDA PİŞİRİLİR PİŞTİKTEN SONRA SOĞUMASI BEKLENİR PANDİSPANYAYI ORTADAN İKİYE KESİN ARASINI PUDİNK SÜRÜN ÜZERİNE DİĞER PANDİSPANYAYI KAPATIN ÜZERİNE YİNE PUDİNK SÜRÜN İSTERSENİZ KREM ŞANTİDE OLUR DİLEDİĞİNİZ GİBİ SÜSLEYİN AFİYET OLSUN
BEN BU PASTAYI SIKÇA YAPARIM ÇOCUKLARIMI KIRAMIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK SEVİYORLAR HERKESE TAVSİYE EDERİM HEM ÇOK KOLAY TADIDA GÜZEL MUTLAKA DENEYİNİZ

1 yorum:

FERZAN dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım pastanın güzel olduğu herhalinden belli,bir dilim aldım kaçtım,bana da beklerim,sevgiler...