21 Ekim 2009 Çarşamba

HAVUÇ SALATASI


BENİM VE AİLEMİN SEVEREK YEDİĞİ BİR SALATA HEM ÇOK KOLAY HEMDE ÇOK LEZZETLİ HERKES BİLİR HAVUÇ SALATASINI AMA BEN BİLMEYENLER OLUR DİYE TARİFİNİ VERİYORUM
YOĞURT
HAVUÇ
MAYONEZ
SARIMSAK
NANE
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
YAPILIŞI
İSTEDİĞİNİZ KADAR HAVUÇU ÖNCE BİR GÜZEL SOYUYORUZ SONRA RENDELEYİP 2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ İLE 5-10 DK SOTELEYİN AMA HAVUÇLARI ÇOK PİŞİRMEYİN SONRA SOĞUMAYA BIRAKIN SOĞUDUKTAN SONRA YOĞURDU MAYONEZİ VE SARIMSAĞI EKLEYİN SERVİS TABAĞINA ALALIM ÜZERİNE NANE VE BİRAZ PUL BİBER İLE SÜSLEYELİM SERVİSE HAZIR AFİYET OLSUN

1 yorum:

ÖRGÜÇANTAM dedi ki...

canım ben bu aralar hem kabağı hem havucu bu şekilde yapıyorum gerçekten harika bir tat ellerine sağlık