11 Kasım 2009 Çarşamba

TEPSİ KEBABI

MALZEMELER
PATATES
PATLICAN
DOMATES
BİBER
KIYMA
SALÇA
KIZARTMAK İÇİN SIVI YAĞ
TUZ
BAYAT EKMEK İÇİ
BAHARAT
YAPILIŞI
ÖNCE PATATESLERİ SOYUP YIKAYALIM VE HALKA ŞAKLİNDE DOĞRAYALIM PATLICANLARIDA HALKA ŞEKLİNDE DOĞRAYALIM VE SIVI YĞDA KIZARTALIM AYRI BİR KAPTA KIYMAYI BAHARATLARI VE BİRAZ EKMEK İÇİ İLE YOĞURALIM KÖFTE ŞEKLİ VERELİM SONRA TEPSİYE PATLICAN PATATES KÖFTE VE DOMATESLERİ RESİMDEKİ GİBİ DİZELİM DİZME İŞLEMİ BİTİNCE ÜZERİNE SALÇALI SOS YAPIP FIRINA SÜRELİM VE 170 DERECEDE 20DK PİŞİRELİM YEMEĞİMİZ HAZIR HERKESE AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok: