18 Ekim 2009 Pazar

KADAYIF TATLISI

1 KG KADAYIF
1 SU BARDAGI CEVİZ
SIVI YAĞ
ŞERBETİ İÇİN
3 SU BARDAĞI ŞEKER
3 SU BARDAĞI SU
YARIM LİMON
YAPILIŞI
TAPSİYE KADAYIFLARI KOYUP BİRAZ DİDİKLEYELİM SONRATEPSİNİN DİBİNE YARISINI SERELİM ÜZERİNE CEVİZLERİ SERPELİM TEKRAR KALAN KADAYIFI CEVİZİN ÜZERİNE SERELİM GÖZ KARARI SIVI YAĞ GEZDİRELİM 180 DERECEDE KIZARTALIM PİŞİNCE SOĞUMAYA BIRAKALIM ŞERBETİ KAYNATALIM SOĞUYAN KADAYIFIN ÜZERİNE DÖKELİM KADAYIFIN ÜZERİNE TAPSİ KAPATALIM Kİ GÜZEL YUMUŞAK OLSUN SOĞUYUNCA SERVİS YAPALIM AFİYET OLSUN
BİZİM AİLEDE ÇOK SEVİLEN Bİ TATLI HERKESE TAVSİYE EDERİM

Hiç yorum yok: