
Yarım kilogram baklavalık yufka
Ara katlar için:
Sıvıyağ
1 çorba kaşığı tereyağı
İç harcı için:
peynir
3 adet soğan
Tuz
karabiber
yapılışı
Soğanları yemeklik doğrayın ve peynirle karıştırın tuzunu karabiberini ilave edinYuvarlak bir tepsiyi yağlayın ve baklavalık yufkayı her katını yağlayarak içlerine peynir koyalım rulo şeklinde yuvarlayalım tepsiye dizelim ısıtılmış fırında pişirelim afiyet olsun.
bende deneyeceğim baklava yufkası ile böreği.baklava denedim ama böreğini tatmadım
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
Sevgiyle kal.
Canım elleine sağlık..Börek çok hoş duruyor..Sevgiler..
YanıtlaSilgeçenlerde bende denedim,ama yufkalar bayağı uğraştırıyor.ellerinize sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilAhsenciğim elelrine sağlık canım...
YanıtlaSilMutlu bir hafta geçirmen dileğiyle..:)
Ellerine sağlık canım
YanıtlaSilDenemek isteyıp de bir türlü denıyemedım baklava yufkasından böreği baklava yapdım ama börek konusunda çelişkideyım lakın tarıfınıze bakdıgımda cekınmemem gerektıgını de anladım..
YanıtlaSilEllerınıze sağlık.
Sevgilerle..