
MALZEMELER
1 KG MADIMAK
1 ÇAY BARDAĞI İNCE BULGUR
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
1 TANE KURU SOĞAN
PUL BİBER
PASTIRMA
TUZ .TEREYAĞ VEYA MARGARİN
YAPILIŞI
ÖNCE MADIMAĞI GÜZELCE YIKAYALIM SONRA İNCE İNCE DOĞRAYALIM TENCEREYE YAĞI KOYUP ERİTELİM ERİDİKTEN SONRA SOĞANLARI KOYUP PEMBELEŞİNCEYE KADAR KAVURALIM SONRA SALÇAYI PASTIRMAYI KOYUP KARIŞTIRALIM MADIMAĞIDA KOYUP BİRAZ KOVRULUNCA SUYUNU BAHARATINI TUZUNU KATIP PİŞMEYE BIRAKALIM PİŞTİKTEN SONRA İSTEYEN SICAK YADA SOĞUYUNCA SARIMSAKLI YOĞURTLADA YENİR HERKESE AFİYET OLSUN.
s.a.
YanıtlaSilhoşgeldiniz arkadaşım,blogunuz hayırlı olsun.blogunuzu gezdim,sizin de güzel işleriniz var,emeğinize sağlık.a.e.o.
Canım elıne sağlık hiç yemedim madımak çorbası ama eminim tadı çok güzeldir malzemelerden öyle anlaşılıyor.Afiyet şeker olsun...
YanıtlaSilbir kere yeme şansım olmuştu ama tadı degişik gelmişti bana.ellerine saglık.
YanıtlaSilRabbim ebeden ve daimen razı olsun....
YanıtlaSilHerkesin cuması mübarek olsun bu güzel günde dualarda buluşmak dileği ile....
Hiç yemedim madımak, çok da merak ederim.. Ama nefis görünüyor, eline sağlık
YanıtlaSilgunaydın sevgıler ıyı tatıller
YanıtlaSilMERHABA CANIM HAYRLI AKŞAMLAR SEVGILER
YanıtlaSilmerhaba tum sevdıklerınızle beraber hayırlı bayramlar
YanıtlaSil