MALZEMELER
LAHANA
İNCE BULGUR
KIYMA
KARABİBER
KIRMIZI PUL BİBER
MAYDONOZ
TUZ
SALÇA
SOĞAN
SIVI YAĞ
YAPILIŞI
ÖNCE LAHANALARI SICAK SUDA BİRAZ HAŞLAYALIM SONRA SOĞANLARI VE BULGUR KIYMAYI BİR GÜZEL YOĞURALIM BAHARATLARI TUZU VE MAYDONOZUDA KOYUP BİRAZ DAHA YOĞURALIM LAHANALARI UZUNCA KESELİM ÜÇGEN ŞEKLİ VERİP TENCEREYE DİZELİM VE ÜZERİNE SALÇALI SOS YAPIP PİŞİRELİM BU KADAR SERVİSE HAZIR AFİYET OLSUN
11 Kasım 2009 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder