19 Kasım 2009 Perşembe

HURMA TATLISI P.D.Ç.S.ETKİNLİĞİNE


MALZEMELER
1 PAKET MARGARİN
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 TATLI KAŞIĞI KARBONAT
YARIM LİMON
1 TANE YUMURTA
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
UN
ŞERBETİ
6 SU BARDAĞI ŞEKER
4.5 SU BARDAĞI SU

YAPILIŞI
MARGARİNİ ERİMESİ İÇİN OCAĞA ALIN DİĞER TARAFTA YOĞURT,SIVI YAĞ YUMURTA BİR GÜZEL ÇIRPIN ÜZERİNE KARBONAT VE LİMONU SIKIN KARBONAT KÖPÜRSÜN SONRA ÜZERİNİ BİRAZ UN KOYUN VE ERİTİĞİMİZ YAĞI DÖKÜN KALAN UNUDA KOYUN BİR GÜZEL YOĞURUN ŞEKİL VERİP PİŞİRİN PİŞTİKTEN SONRA SOĞUMAYA BIRAKIN DİĞER TARAFTA KAYNAYAN ŞERBETİMİZ OLDUYSA SICAK OLSUN SOĞUK HURMAYA DÖKÜN AFİYET OLSUN
BU TARİFİMİ ARKADAŞIMhttp://elzemhobby.blogspot.com/ GÖNDERİYORUM KENDİSİNE KOLAY GELSİN

6 yorum:

  1. Teşekkür ederim Ahsenciğim.2.tarifin oldu bu.Melekten 2-1 öndesin.Bunun için de ayrıca tebrik ederim..Tekrar beklerim.Hayırlı cumalar...

    YanıtlaSil
  2. Yenisin sanırım,aramıza hoşgeldin arkadaşım.Bu arada tatlıda çok güzel olmuş ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık vanım tarif çok güzel sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Canım aramıza hoşgeldin, tatlı süper olmuş
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. bizim evdekiler bayilir tatliya ellerine saglik sevgiler canim
    keskinlininmutfagi

    YanıtlaSil
  6. Çok hoş , rende yahut kalbura bastı da deniyor ve ben bu tatlıya bayılıyorum.. :)
    Ellerine sağlık arkadaşım..
    Blogun da hayırlara vesile olsun..

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok tesekkürler