25 Ekim 2009 Pazar

BELİ BÜKÜK PATLICAN KEBABI


BUDA YEMEĞİMİZİN PİŞMİŞ HALİ HERKESE AFİYET OLSUN


5 TANE PATLICAN

YARIM KG KIYMA

1 TANE DOMATES

2 TANE SİVRİ BİBER

MARGARİN

SALÇA

KARA BİBER

YAPILIŞI

PATLICANLARI SOYALIM RESİMDEKİ GİBİ KESELİM AMA KOPARMAYALIM AYRI BİR KAPTA İÇ HARCINI YAPALIM ÖNCE KIYMAYI SONRA DİĞER MALZEMELERİ KOYUP AZ BİŞEY YOĞURALIM SONRA PATLICANLARIN İÇİNE YERLEŞTİRELİM ÜZERİNE SALÇALI SOS YAPIP DÖKELİM VE OCAĞA ALALIM İŞTE SİZE ÇOK KOLAY BİR YEMEK DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM ÇOK LEZZETLİ OLUYOR HERKESE AFİYET OLSUN

2 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

ahsencim çok severim ellerine saglık harika olmuş

Şengülce dedi ki...

canım iyi haffta sonları
güzel günler hemşerim..sevgiler..