4 Aralık 2010 Cumartesi

ET KAVURMA

malzemeler
İstenildiği kadar kuşbaşı et
1,,5 – 2 su bardağı sıcak su
½ çay bardağı sıvıyağ
İstenirse soğan
Tuz, kekik

yapılışı
Bir tencereye etleri koyun.
Et bıraktığı suyunu çekene kadar kavurun.
1,5 – 2 su bardağı sıcak su koyun.
kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
İndirmeye yakın sıvıyağ ve tuz gezdirin ve bir iki çevirin afiyet olsun bu tarifimi 8.etkinlik olan KURBAN BAYRAMI SOFRALARI ETKİNLİĞİ ne ev sahipliği yapan arkadaşım http://yesilmutfaktantarifler.blogspot.com/ gönderiyorum kolay gelsin canım.

9 yorum:

  1. Canım,
    ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. tarifi almaya hemen geldim. ellerine sağlık. katılımın için çok teşekkürler. etkinliğimiz devam ediyor inşallah bol katılımlı bir etkinlik olur sayenizde.

    YanıtlaSil
  3. Bayılırım kavurmaya :)
    Ellerine sağlık canım..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. NASILDA GÜZEL GÜZEL YENİR O ŞİMDİ. IIIMMMMHHHH ELİNİZE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  5. ✿Olá, amiga!
    ✿✿ ܓܓ Isso é tudo de bom!!!
    ܓܓReceita apetitosa.
    ✿ ܓܓ Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil✿
    ܓܓ ✿

    YanıtlaSil
  6. mmmm ellerine sağlık nefis olmuş.

    YanıtlaSil
  7. ellerinize sağlık çok güzel olmuş,afiyet olsun...

    YanıtlaSil
  8. Bu tarifinle Ankara'da ki komşumu hatırlattın. Aynen senin gibi yapardı ben de ondan öğrenmiştim. Emeklerine sağlık..

    YanıtlaSil
  9. Ahsenciğim elerine sağlık canım...

    YanıtlaSil

yorumlarınız için çok tesekkürler