
malzemeler
İstenildiği kadar kuşbaşı et
1,,5 – 2 su bardağı sıcak su
½ çay bardağı sıvıyağ
İstenirse soğan
Tuz, kekik
yapılışı
Bir tencereye etleri koyun.
Et bıraktığı suyunu çekene kadar kavurun.
1,5 – 2 su bardağı sıcak su koyun.
kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
İndirmeye yakın sıvıyağ ve tuz gezdirin ve bir iki çevirin afiyet olsun bu tarifimi 8.etkinlik olan KURBAN BAYRAMI SOFRALARI ETKİNLİĞİ ne ev sahipliği yapan arkadaşım http://yesilmutfaktantarifler.blogspot.com/ gönderiyorum kolay gelsin canım.
1,,5 – 2 su bardağı sıcak su
½ çay bardağı sıvıyağ
İstenirse soğan
Tuz, kekik
yapılışı
Bir tencereye etleri koyun.
Et bıraktığı suyunu çekene kadar kavurun.
1,5 – 2 su bardağı sıcak su koyun.
kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
İndirmeye yakın sıvıyağ ve tuz gezdirin ve bir iki çevirin afiyet olsun bu tarifimi 8.etkinlik olan KURBAN BAYRAMI SOFRALARI ETKİNLİĞİ ne ev sahipliği yapan arkadaşım http://yesilmutfaktantarifler.blogspot.com/ gönderiyorum kolay gelsin canım.
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Çok güzel olmuş.
Sevgiyle kal.
tarifi almaya hemen geldim. ellerine sağlık. katılımın için çok teşekkürler. etkinliğimiz devam ediyor inşallah bol katılımlı bir etkinlik olur sayenizde.
YanıtlaSilBayılırım kavurmaya :)
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
sevgiler..
NASILDA GÜZEL GÜZEL YENİR O ŞİMDİ. IIIMMMMHHHH ELİNİZE SAĞLIK.
YanıtlaSil✿Olá, amiga!
YanıtlaSil✿✿ ܓܓ Isso é tudo de bom!!!
ܓܓReceita apetitosa.
✿ ܓܓ Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil✿
ܓܓ ✿
✿
mmmm ellerine sağlık nefis olmuş.
YanıtlaSilellerinize sağlık çok güzel olmuş,afiyet olsun...
YanıtlaSilBu tarifinle Ankara'da ki komşumu hatırlattın. Aynen senin gibi yapardı ben de ondan öğrenmiştim. Emeklerine sağlık..
YanıtlaSilAhsenciğim elerine sağlık canım...
YanıtlaSil