


MALZEMELER.
2 adet pide
300 gr dana kuşbaşı et veya döner
yarım kg yoğurt
3 diş sarımsak
maydanoz
tuz,pul biber ve isteğe göre baharat
2 yemek kşığı tereyağ veya margarin
YAPILIŞI
önce pideleri küp küp doğrayın ve bir yemek kaşığı yağda tavada kızartın.sonra eti sarımsak ve baharatlarla bir güzel pişirin sonra ekmeği bir tepsi veya servis tabağına düzleyin üzerine sarımlaklı yoğurt döküponun üzerine pişmiş olan eti veya döneri dökünüzerine teryağ veya margarin pul biberle kızdırıp üzerine dökün ve en son ince kıyılmış maydanozla süsleyin .AFİYET OLSUN
KOKUSUNU ALDIM İNAN.ELLERİNE SAĞLIK OLSUN...
YanıtlaSilSA.Hemşerim,ellerine sağlık mis gibi olmuştur memleketimin diyemi bilmem bana çok lezzetli gelirdi..afiyet olsun sevgiler..A.E.O
YanıtlaSilCanim benim cok seviyorum iskender doneri ah simdi olmadi canim cekti .bir tabagi aldim kaciyorum ellerine saglik bitanem afiyet seker olsun bereketli bir gun dilerim sevgiler.
YanıtlaSilAy harika olmus ellerine saglik.
YanıtlaSilSevgilerle.
oh oh miss gibi kebap.ellerine sağlık
YanıtlaSilGeldim banada kaldımı dönerden
YanıtlaSilseverimde evde tertemiz içine koyduğunu bilerek yapmışsın Dadından yenmez canımcım ellerine sağlık..
Oh oh oh mis gibi kokuyor ellerine sağlık canım, harika olmuş afiyet olsun. Sevgiler, selamlar...
YanıtlaSilooo nefis görünüyor arkadaşım ellerine sağlık, afiyet olsun sevgiler,,,,
YanıtlaSilCanım çok severim ellerine saağlık hayırlı cumalar...
YanıtlaSilahhh süper bir lezzet bu ellerine sağlık canım benim.
YanıtlaSilsevgilerimle
gunaydın ıskender nefıs elıne sağlık sevgıler
YanıtlaSilCanım ellerine sağlıık.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Sevgilerimi bıraktım.
YanıtlaSilselam canım ıskender nefıs görunuyor elıne sağlık
YanıtlaSilHarika!!! Sayenizde yemek yaptığımı anlıyorum, güzel sözler duyuyorum. ellerinize sağlık arkadaşım. Kolay gelsin.
YanıtlaSil